Immosys Corporatie Software levert mij echte voordelen 

  • Eén software oplossing voor mijn huurder klanten, woonbezit, financiële en projectadministraties.
  • Immosys kan ik altijd uitbreiden met nieuwe modules om in te spelen op efficiencyslagen zoals het verrichten van bulkwerkzaamheden en/of specifieke managementrapportages.
  • Als instapmodel kan mijn woningbouwvereniging de prijsbewuste "lean and mean" woningbeheer oplossing kiezen.
  • Ik start met de compacte "lean and mean" Immosys versie en breid later uit met behoud van mijn eerdere investeringen.

   

  Met Immosys Webservices; altijd en up-to-date geïnformeerd

  Om onze leden beter te bedienen en in te spelen op klantgerichtheid onderscheiden wij duidelijke front- en backoffice activiteiten. Immosys maakt front- en backoffice activiteiten mogelijk en nu...

  • vinden onze klanten online informatie over hun woningen, contractafspraken, lopende of afgehandelde meldingen op hun woning of wooncomplex; 
  • krijgen onze onderhoudsmedewerkers de huurdermelding op hun Iphone, BB of mobiele device. De gespecificeerde omschrijving van de melding zorgt ervoor dat we er direct op in kunnen spelen en oplossen. Dit is klanttevredenheid voor onze leden;   
  • vinden onze huurders portalen met hun actuele financiële status. Leveranciers kunnen hun opdrachten van het inkoopportaal ophalen. De wisselwerking tussen alle online partijen en mijn locale administratie werkt geïntegreerd.

   

  Cloud versie Immosys; 24/7 locatie onafhankelijk aan de slag

  Voor corporaties die willen besparen op IT uitgaven, infrastructuur, applicatie- en systeembeheer en een hoge mate van beveiliging wensen is de cloud versie van Immosys beschikbaar. Met een internetverbinding kan 24/7 locatie-onafhankelijk met mijn Immosys gewerkt worden.

  • Periodieke betaling van Immosys-gebruik in plaats van eenmalige investeringen in licenties en infrastructuur.
  • Altijd werken met de laatste updates en versies van de Immosys software.
  • In daarvoor gecertificeerde en beveiligde datacentra waar de back-ups dagelijks worden verzorgd.
  • Geen eigen applicatie- en systeembeheer nodig maar wordt door experts verzorgd en verrekend in het
   abonnementsbedrag.

   

  Wat Immosys als corporatie software en dienstverlener ons oplevert 

  • Korte implementatietijden: onze corporatie wil vlot bedrijfsoperationeel zijn en binnen tijd en budget.
  • Sneller informeren, tijd besparen en duurzaam werken. Huurprijsaanpassingsbrieven, opdrachtbonnen en facturen worden rechtstreeks vanuit de Immosys software gemaild naar onze relaties.
  • Immosys Business biedt “kies en klik” aan om velden in de software te selecteren en direct in Excel draaitabellen te zetten voor verdere bewerking en verfraaiing. Dus geen dure of complexe rapportage tools en begeleiding van andere software leveranciers nodig.
  • Actief release beleid waar de input van onze en andere corporaties in de software wordt meegenomen.
  • Team van klantgerichte medewerkers met een specialisme in vastgoed, financiële dienstverlening en IT.  

   

  Immosys woningbouwvereniging software één oplossing…

  voor klant, pand, project en financiële administratie 

   

  Onze leden zijn klanten

  Alle huurderzaken, contracten, afspraken, digitale documenten zijn beschikbaar in de klantadministratie. Met Immosys als woningbouw software kunnen wij onze klanten direct bedienen. Alle klantinformatie is centraal opgeslagen en zijn contractafspraken, meldingen, zorgverzoeken, financiële gegevens, woningmeldingen inzichtelijk en weten wij wat er bij onze klanten speelt.

   

  Onze woningen ons bezit

  Ons woonbezit is overzichtelijk en gestructureerd vastgelegd. Waarderingen, verzekeringen, onderhoudsovereenkomsten, bouwtechnische tekeningen en plattegronden, commercieel en technisch verantwoordelijke op complex en op woningniveau vastgelegd en opvraagbaar. Vanuit de diverse pandniveaus worden woningprocessen gestart. De woningbouw software van Immosys houdt onder andere de status bij van serviceovereenkomsten met afspraken van onze leveranciers, onderhoudsmeldingen, WOZ rapportages en bezwaarschriften.  

   

  Stuur- en beleidsinformatie uit onze financiële administratie

  Alle mutaties zijn beschikbaar in de financiële administratie. Met overzichtelijke rapportages en dwarsdoorsneden op  grootboek, balans, verlies & winstrekeningen houden wij vinger aan de pols. Onze pand, klant, financiële en project gegevens komen uit één integraal systeem. De geïntegreerde werking zorgt ervoor dat onze stuurinformatie actueel, juist en onderbouwd is. Geen gedoe meer met verschillende software systemen wat een hoge foutenkans met zich mee brengt. Onze corporatie heeft inzichtelijke en fraaie rapportages als stuur- en beleidsinstrumenten om beslissingen te maken of te onderbouwen. De eenvoud en het gebruikersgemak van Immosys voor onze medewerkers, de actualiteit en de juistheid van de gegevens is grip op financiën voor onze woningbouwvereniging.

    

  Onze projectadministratie is transparant  

  De geïntegreerde projectadministratie maakt gebruik van het vastgelegde pandenbestand voor één of een reeks aan woningen. Hiermee kunnen renovatie en/of verbouwingswerkzaamheden geadministreerd worden. Met vooraf vastgestelde budgetten worden projecten op budget versus realisatie continue bewaakt. In het kader van transparantie worden aangevraagde offertes opgeslagen, geëvalueerd en beoordeeld door geautoriseerde bestuurders en medewerkers.

   


  Woningbouwvereniging Heerjansdam kiest Immosys software

  Woningbouwvereniging Heerjansdam heeft als organisatiedoelstelling: efficiency en klanttevredenheid verhogen en kosten verlagen.
  Woningbouwvereniging Heerjansdam kiest om de organisatiedoelstelling te realiseren voor de corporatie software van  Immosys B.V.. Begin december 2011 werd een overeenkomst afgesloten. Woningbouwvereniging Heerjansdam en Immosys B.V. gaan op basis van de Immosys vastgoed software en consultancy het woonbezit automatiseren. 

   

  Erik van Buren (interim financial controller van Heerjansdam) commentaar;

  Voorheen had Heerjansdam meerdere software oplossingen zonder één integraal systeem met vastgoed en de financiële administratie als speerpunten. Tijd ging verloren aan het zoeken van financiële aansluitingen en we misten één centrale huurder- en contractadministratie waar we  alle gegevens beschikbaar hadden. Verder wilden we een transparante oplossing in het offertetraject voor de projectwerkzaamheden aan onze woningen en kandidaat huurders registreren en nauwgezet volgen met activiteiten en bewaking. Verdere uitgangspunten waren:

  • Realiseren van ketenintegratie wat bespaart in aanschaf, onderhoudsgelden en één leverancier met kennis van zaken.
  • Eén geïntegreerd systeem waar de 4 hoofdprocessen namelijk klant, woonbezit, financiële en projectadministratie centraal staan.
  • De oplossing moet passen in ons budget met een korte implementatietijd om zo snel mogelijk productie te kunnen draaien.

  Met diverse partijen hadden we gesproken en gekeken naar de voor ons best passende oplossing. Immosys paste precies in onze doelstellingen, uitgangspunten en budget; de keuze was snel gemaakt. Na installatie hadden we slechts 2 weken nodig en konden we de eerste prolongatie draaien, opdrachtbonnen genereren, kostennota’s boeken en huurontvangsten weer afboeken. De financiële administratie leverde rapportages met inzichten om onze klanten, financiën en woonbestand te monitoren.

   

  Milco Werkhoven (commercieel directeur van Immosys B.V.) commentaar;

  Heerjansdam is voor Immosys een strategische relatie. Immosys biedt de juiste propositie voor kleine en middelgrote volkshuisvestelijke partijen. We wijken met onze propositie en uitgelezen prijs/prestatie verhouding af van het handjevol traditionele softwareleveranciers. Met Immosys weten we dat we voor elke corporatie het informatiesysteem beschikbaar hebben voor huurders-, woning-, projecten en financiële administraties en dat voor een prijs/prestatie verhouding die sterk onder de markt ligt. Daarnaast kent Immosys korte implementatietijden en levert een werkende oplossing binnen tijd en budget.


  Elke corporatie heeft een eigen visie, strategie en doelstellingen. Klanttevredenheid verhogen, kosten verlagen, markt- en klantgericht werken, ketenintegratie, mobiel werken stimuleren en transparantie zijn de topics van vandaag. Om doelstellingen vanuit strategie naar operatie te vertalen in voor alle medewerkers werkbare processen is corporatie software onontbeerlijk. Immosys heeft duidelijke en betaalbare oplossingen om corporatiedoelstellingen te realiseren.


  Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een presentatie van Immosys; de beheersoftware voor corporaties, vul het onderstaande contactformulier in.

  UW GEGEVENS

  Bedrijfsnaam:
  Contactpersoon:*
  Telefoonnummer:
  E-mailadres:*
  Opmerking / Vraag: